Diverse

ACTIVITĂȚI SPECIALE ÎN PARCUL DE AVENTURĂ

Aniversări private – zilele de naștere – zile in familie

Sunt momente speciale din viata fiecarei persoane si merita o atenție speciala, cu timp alocat de a petrece spectaculos cu familia și prietenii: trasee provocatoare, momente de bucurie insotite de bunatati delicioase de picnic și gratar.

Petreceri pentru copii

De la copii de 4 ani pana la adolescența timpurie, copiii se vor bucura cu siguranta de activitati pline de aventura, provocatoare si distractive in acelasi timp. Un astfel de eveniment fantastic pentru copii va impartasii energia enormă prin angrenarea acestora in activitati in aer liber.

Tabere scolare, Ateliere de lucru pe diferite teme

Pentru copii cat si pentru adolescenti, foc de tabara cu momente de distractie, dansuri si socializare prin organizarea de jocuri speciale ce implica concursuri de echipa, orientare și depașirea obstacolelor.

Evenimente pentru companii, Teambuildinguri

Un eveniment de o zi sau jumăatate de zi in aer liber, in mijlocul padurii și al unui peisaj de poveste. Organizari pe echipe cu concursuri si trasee de aventura astfel incat toata lumea sa guste adrenalina.

Evenimente tematice

Fie ca planificați un eveniment de grup pentru gradinita, școala primară sau gimnaziu, Maguri Play PARK este o alternativăa amuzantăa și plinăa de energie. Pe langa faptul ca se vor bucura de traseele aeriene, putem da și o tematică speciala pentru fiecare eveniment.

Diverse evenimente marca proprie

MaguriPlay SRL-D – petreceri de sezon precum: Ziua Copilului, 1 Mai, Ziua Mamei, Ziua Tatalui și multe altele, concursuri live, evenimente tematice in natura si aer liber!

Diverse evenimente in colaborare

cu societati, primarii, diferite organizatii studententi, organizatii de voluntariat, organizatii nonprofit etc.

 

Rezervați o zi cu familia, prietenii, colegii de munca in parcul Maguri Play Park si petreceti clipe frumoase impreuna!
Bucurati-va de momentele petrecute alaturi de cei dragi si oferiti-le experiente memorabile!