Despre noi

Maguri Play PARK este locul unde cei mici si cei mari se distreaza impreuna!

Dorim sa va asiguram spatiul liber, util si necesar al fiecaruia din voi → un spatiu ce promoveaza miscarea, libertatea, voia buna, sanatatea si desigur, distractia.

Parcul de distractii din satul Maguri Racatau nr. 58 R, se intinde pe o suprafata de aprox 5.000 mp si asigura locul de joaca mult dorit pentru copii, adolescenti, tineri, cu teren amenajat pentru diverse sporturi, seturi de jocuri: tiroliana, biciclete mountain-bike, leagan mega swing, leagan cuib, piramida de catarare, trambulina elastica olimpica dubla, topogan gonflabil, mini carusel, darts toate fiind accesorizate cu echipamente de protectie iar in cazul echipamentelor la sol cu pavele de cauciuc care sa ofere siguranta, protectia celor mici si bineinteles griji reduse la minim pentru parinti.

In cazul adolescentilor si tinerilor, Maguri Play PARK este solutia si modul bun de eliberare a stresului si gandurilor negative acumulate in timpul saptamanii.
Maguri Play PARK asigura locuri amenajate pentru relaxare in leagane, hamace, fotolii puf beanbag.

Echipa Maguri Play poate oferi mancare la ceaun, mini-bufete traditionale romanesti, snacksuri, racoritoare.

E locul perfect de relaxare si incarcare ….. pentru ca apropiere fizica prin interactiunea jocului, competivitatea reala, comunicarea, socializarea si zambetele aduse fiecaruia, sunt in totalitate obiective atinse prin Maguri Play PARK.

Programul de funcționare Maguri Play PARK în sezonul estival:
Perioada luna mai – luna septembrie
De sambata incepand cu ora 11:00 pana duminica la ora 18:00

Deoarece parcul depinde preponderent de condițiile meteo, iti recomandam sa verifici in timp util despre modificarile ce afectează programul de funcționare.
Vizitatorii pot sa verifice din timp disponibilitatea parcului și sa faca programari apeland la numerele de telefon din sectiunea Contact.