Regulament Parc

REGULAMENT INTERN MAGURI PLAY PARK

CITIREA ACESTOR REGULI INAINTE DE A INCEPE ORICE ACTIVITATE IN INTERIORUL PARCULUI ESTE OBLIGATORIE.

CITIREA SI RESPECTAREA ACESTOR REGULI POT ELIMINA RISCUL UNUI ACCIDENT

 
Va rugam tineti cont de recomandarile, observatiile si avertismentele personalului autorizat al parcului.
 
Accesul copiilor in parc se face doar dupa semnarea unei declaratii pe propria raspundere de catre parintii/reprezentantii lor legali sau imputerniciti adulti ai acestora.
 
Maguri Play PARK este accesibil tuturor persoanelor incepand cu varsta de 4 ani ale caror aptitudini fizice si mentale permit desfasurarea activitatilor sportive, conform exigentelor de securitate si regulilor impuse de către personalul parcului.
Va rugam indrumati copiii spre respectarea regulamentului si acordarea atentiei cuvenite observatiilor si avertismentelor formulate de catre personal.
 
Participarea la activitatile sportive din Maguri Play PARK se va face cu incaltaminte adecvata, pantofi sau ghete de sport.
Echiparea cat si dezechiparea participantilor se face numai de catre operatorii din cadrul Maguri Play PARK, in locurile special amenajate.
 
Siguranta oaspetilor trebuie sa fie pe primul loc.
Va rugam parcurgeti regulamentul referitor la utilizarea echipamentului, ascultati sfaturile personalului parcului, informati personalul daca remarcati ceva ce ar putea periclita siguranta tuturor celor prezenti in parc.
 
Folosirea obiectelor ce pot ameninta siguranta oaspetilor este stict interzisa!
In aceasta categorie includem: obiecte contondente, petarde, foc de artificii, confetti, etc.
 
Pastrarea curateniei este obligatorie.
Va rugam sa nu aruncati hartii, recipiente din plastic, ambalaje diverse si resturi menajere pe spatiul verde din interiorul parcului.
Incercati sa utilizati corespunzator pubelele de colectare selectiva a gunoiului.
 
Folosirea regulamentara a obiectelor si a mobilierului din parc este obilgatorie.
Nu puneti picioarele si nu va urcati pe mese; nu va aruncati in hamac; nu depasiti greutatea totala maxima recomandata pentru un hamac/ham tiroliana/trambulina/banca.
 
Distrugerea echipamentelor de protectie si /sau a bunurilor din interiorul Maguri Play PARK din cauza nerespectarii instructiunilor de folosire, va fi suportata de catre persoana care le-a inchiriat sau de catre parinti/insotitori si trebuie achitata contravaloarea acestora.
 
Utilizarea toaletei se va face in mod igienic, fara sa se arunce diverse obiecte.
 
Plimbarile pe malul raului pot fi periculoase datorita pantelor si a pietrelor ude. Recomandam atentie!
 
Daca ati consumat bauturi alcoolice sau suferiti de diverse probleme medicale, Maguri Play PARK nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un incident aparut pe teritoriul parcului care rezulta din existenta unei situatii medicale precare, nerespectarea instructiunilor personalului sau nerespectarea instructiunilor de folosire a echipamentelor.

Este interzisa introducerea si consumarea in incinta parcului a bauturilor sau a mancarurilor, altele decat cele comercializate de personalul parcului. In cazul nerespectarii regulamentului, acestea vor fi confiscate şi pastrate la receptie pana la iesirea clientului din unitate.
Este permis doar consumul alimentelor si bauturilor comercializate la terasa parcului, de catre personalul autorizat.

 
ATENȚIE!

In situatia unor abateri repetate de la REGULAMENT si a nerespectarii instructiunilor sau recomandarilor primite, personalul este autorizat de a va opri din orice activitate, sa va solicite dezechiparea si parasirea incintei parcului.
Maguri Play PARK isi rezerva dreptul de a exclude din parc, fara rambursarea banilor, orice persoana care nu respecta regulile de siguranta si securitate.
Maguri Play PARK isi rezerva dreptul de a intrerupe toate activitatile in caz de intemperii, conditii meteo nefavorabile, fara a se mai returna participanţilor sumele achitate pentru participarea la diverse activitati.

 
Participantii evolueaza in Maguri Play PARK pe propria raspundere, in urma insusirii Regulamentului afisat prin semnarea „Fisei de Asumare a Responsabilitatilor”.

 
Maguri Play PARK
prin
MAGURI PLAY SRL-D